Baleset a 4-esen: szemtanúkat és egy ismeretlen sofőrt keres a rendőrség

Baleset a 4-es főúton Ebesnél
Baleset a 4-es főúton Ebesnél - © Fotó: Matey István
Ebes – Egy ember sérült meg az Ebesnél történt karambolban még december elején.

A nyomozás adatai szerint december 2-án délután háromnegyed hat körül egy 53 éves férfi közlekedett egy Toyotával a 4-es számú főúton, Debrecen felől Ebes irányába, amikor egy vele szemben haladó ismeretlen színű és típusú személyautó előzésébe kezdett. A Toyotát vezető férfi a frontális ütközés elkerülése érdekében megpróbált lehúzódni az útpadkára, azonban elvesztette az uralmát a járművének irányítása felett, és egy Ebes felől Debrecen irányába szabályosan közlekedő harmadik autónak ütközött.

A balesetben a Toyotát vezető férfi könnyű sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen sofőr megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül Debrecen irányába továbbhajtott.

bal3

Fotó: Matey István

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kéri, hogy az ismeretlen sofőr, illetve aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Hajdúszoboszló, Rákóczi utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Ebes - Két személyautó karambolozott eddig tisztázatlan körülmények között szombat este a 4-es főúton Ebes közelében. Az ütközés során mindkét jármű az árokba csapódott, egy fő sérült súlyosan. Fotó: Matey István