B.A.K.I. bál és tisztújítás Balmazújvároson

B.A.K.I. bál és tisztújítás Balmazújvároson
Harmadik bálját rendezték szombaton Balmazújvároson, a 48 – as olvasó népkör termében a B.A.K.I. ifjúsági ház tagjai és vendégei, ami egyben támogató bál is volt. A mostani bál minden eddiginél fantasztikusabbra sikeredett, ami elsősorban abban nyilvánult meg, hogy nagyon sokan a falakon kívül rekedtek hely hiány miatt, tisztújítás is volt, és színvonalában is remekebb volt az előzőeknél – tájékoztatta a Haon-t Csige Sándor helyi tudósítónk.

Aszombat este igazán remek produkcióval kezdődött, hisz a Napkelet lányai olyan hastánc bemutatót tartottak, ami hosszú – hosszú percekig lekötötte úgy a férfiak mint a hölgyek tekintetét is. A tekeredő csípők és ringó keblek profi bemutatása láttán méltán kaptak vastapsot a közönségtől a lányok. Színvonalas és erotikus előadás volt a javából! Eközben a konyhában is nagy volt a sürgés forgás, és már alig várták a levesek és egytálételek, hogy elnyerjék méltó büntetésüket és minden vendégnél kellemes és jóllakott érzést váltsanak ki.

Nem volt olyan kérés, amit a zenekar nem tudott volna teljesíteni

A több évtizedes múlttal rendelkező Moni – band tökéletes felszereléssel, összehangoltsággal és stílussal érkezett a helyszínre, és szinte szünet nélkül játszották az örökzöldebbnél örökzöldebb slágereket. Santana, Máté Péter, Deep Purple, Boney M, hogy csak egy pár előadó nevét említsük abból a széles repertoárból, amivel a zenekar rendelkezik. Ezen az estén nem volt olyan kérés, amit ne tudtak volna teljesíteni.

A B.A.K.I. megalakulásakor, jó pár évvel ezelőtt talán még senki nem hitte el azt, hogy valamikor ez a hely nem csak egy egy egyszerű szórakozóhely lesz a fiatalok számára, hanem komoly más szerepkört is befog tölteni. Ma már nem csak rockkoncertek és discok, hanem számos más kulturális események is várják a közönséget, sőt szociális feladatok illetve önzetlen segítségnyújtási akciók is jellemzik a ház tevékenységét, fogalmazta meg gondolatait  Radócz László leköszönő elnök. Mint említette, a hely nem hogy vesztett volna varázsából, de évről évre, kitűnő programjainak és eredményeinek köszönhetően igazi bázisa lett a város különböző eseményeinek.

Radócz László Béke Lajosnak adta át az elnöki széket

Tisztújítás is volt az elmúlt napokban az egyesületnél. Radócz László aki évek óta meghatározó, lelkiismeretes és szenvedélyes elnöke volt az ifjúsági háznak, annak a Béke Lajosnak adta át a helyét aki eddig alelnökként tevékenykedett a B.A.K.I. – ban. A leköszönt elnök egy olyan dolog miatt vált meg ” székétől “, ami egy emberi kapcsolatban, egy férfi és egy nő közt a legcsodálatosabb. Bájos párja Ilona babát vár, akivel hamarosan hárman alkotnak egy családot, és mivel elsősorban erre szeretne koncentrálni, így közös egyetértésben mondott le elnöki posztjáról. De nem mondott le elnökségi tagságáról, hisz ennyi év után lehetetlennek tartotta, hogy valamilyen szinten ne maradjon életben az egyesület vérkeringésében. A változások közt mindenképp említésre méltó egy hölgy személye. Kerekesné Dobi Erika évek óta egyik meghatározó eleme volt a ház életének. Szervezett, intézkedett és örökmozgóként vállalt oroszlánrészt minden esemény minél jobb lebonyolítása érdekében. Egy percig nem volt kérdéses a tagok közzé felvétele.

A vacsora után tetőfokára hágott a hangulat. A Moni – band őrült tempót diktált, a vendégek táncoltak, tombolát húztak és jókedvűen koccintgattak egészen hajnalig.