Bak szerelmi horoszkóp 2010.

Bak szerelmi horoszkóp 2010.
A biztonság, a nyugodt családi háttér jelenti a legtöbb Bak számára a boldogságot.

Ám 2010 januárjában jön valaki, és kiragad téged ebből a látszólagos nyugalomból. Bár minden újítástól félsz, az emberekkel szemben bizalmatlan vagy, mert nem szeretnél csalódni, az év elején alig ismersz majd magadra.

A Bakok legendás pesszimizmusát szétrombolja a Jupiter, és nyitott szívvel fogadod te is a változásokat. Az érzelmek örvényébe kerülve szinte beleszédülsz a sok élménybe, ami új partnered oldalán vár. Amennyire a lehetőségeid engedik, igyekszel is kihasználni minden kínálkozó alkalmat. Májusban felkorbácsolódik az érzékiséged és a kíváncsiságod.

 És olyan kalandba is belemégy, amit azelőtt elképzelni sem tudtál volna. És nem fogsz csalódni. Sőt, talán épp most érted meg a szerelem lényegét, és többé nem akarod a racionalitás ketrecébe zárni az érzelmeidet.
Ha magányos voltál a májusi találkozásig, akkor ebből a kapcsolatból nyár végére házasság lesz, ha viszont házasként robbant életedbe az új élmény, júniusban a lelkiismeret-furdalás, a családod iránt érzett felelősségtudat visszaterel a régi életedhez, és szakítasz a szerelmeddel. De igazán sosem tudod megbocsátani magadnak ezt a döntést.

Forrás: Astronet.hu