Bájos kiskedvencek

Folyamatosan várjuk a kedvencek fotóit
Folyamatosan várjuk a kedvencek fotóit
Nyíregyháza – Itt a lehetőség: mutassák meg másoknak is kiskedvenceiket!

Napilapunk felkínálja a lehetőséget olvasóinknak, hogy küldjék el házi kedvenceikről készült képeiket a szerkesztőségünknek. A kis­állatokról készült fotókat lapunk utolsó oldalán vagy a Kedvenc fejléccel ellátott oldalon jelenítjük meg.

Úgy gondoljuk, hogy sokan tartanak kutyát, macskát, madarat, nyulat vagy másmilyen házi kedvencet, és szívesen osztják meg ezeket a fotókat olvasóinkkal, hogy mosolyt csaljanak az arcukra a bájos, sokszor komikus vagy épp vicces jeleneteket ábrázoló képekkel.

Mindenki őriz történeteket a család kedvencéről vagy kedvenceiről, ezek a feledhetetlen pillanatok pedig számtalan alkalommal előkerülhetnek egy családi ebéd vagy baráti összejövetel alkalmával.

Nem csak képeket küldhetnek

Kérjük olvasóinkat, hogy az önökkel és kedvenceikkel történt meghökkentő, emlékezetes vagy humoros pillanatokat osszák meg szerkesztőségünkkel, hogy a történeteket másoknak is megmutathassuk a Kedvenc oldalon.

Folyamatosan várjuk tehát a fényképeket és a történeteket a következő elektronikus postafiókcímre: emese.gulyas@kelet.hu.

KM