Helyi közélet

2008.04.11. 07:21

Nem sajnáljuk a háromszázat

<p>Igen, tudjuk, hogy semmi sincs ingyen, éppen ezért azt javaslom az egészségügynek, hogy a jegykiadó gépeket rendesen konzerválják és raktározzák, mert bizony azokra hamarosan szükség lesz, és azért is, mert Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök.</p>

A Napló április 5-ei számában olvasói levelében Barta Elemérné azt írta, hogy március 9-én, amikor leszavaztuk a díjakat, erősen magunk ellen cselekedtünk. Bevettük Orbán cselét.

Szeretném megnyugtatni, hogy mi, akik igennel szavaztunk, tudjuk, hogy semmi sincs ingyen és valójában a gyurcsányi politika ellen szavaztunk, és azt hittem, hogy csak Gyurcsány úr nem tudja, hogy ez már a végjáték, de ezek szerint a levélíró sem tudja.

Igen, tudjuk, hogy semmi sincs ingyen, éppen ezért azt javaslom az egészségügynek, hogy a jegykiadó gépeket rendesen konzerválják és raktározzák, mert bizony azokra hamarosan szükség lesz, és azért is, mert Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök.

Mert úgy látszik, a kapitalizmus így működik, ha azt a szocialisták milliárdos miniszterelnöke irányítja. Marx, Engels meg Lenin forognak a sírjukban, ha megtudják, hogy a szocialisták vezérkara milliárdosokból áll és ők kaparják a gesztenyét a népnek.

Bizony tudjuk, hogy fizetni kell mindazokért, amire most igennel szavaztunk és mennél tovább lesznek a szocialisták hatalmon, annál többet kell majd fizetnünk. Gondoljunk vissza a szocializmus építésének negyvenöt évére, a Horn-kormányBokros-csomagjára” vagy a mostani kormány reformpolitika dömpingjére; hogy mire vitte az ország azokban meg a mostani időben.

És megnyugtatom a levélírót, hogy nem sajnáljuk a háromszáz forintot az orvostól, csak azt sajnáljuk, hogy Gyurcsány úr még mindig, most is megváltónak képzeli magát.

De hogy miért kell ezt az óríási terhet a nyakába venni, ezt a háládatlan munkát milliárdos létére vállalnia, ez számomra rejtély, ezt tessék megfejteni!
Bereczki Sándor, Debrecen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában