Bajnoki címet szereztek a debreceni pólósok!

Bajnoki címet szereztek a debreceni pólósok!
Bajnoki címet szereztek a debreceni pólósok! - © Fotó: Matey István
Debrecen – Közel félezer néző előtt, nagyszerű hangulatban és pattanásig feszülő izgalmak között írt történelmet a DVSE gyermek csapata Miroslav Bajin vezetésével – olvasható a klub hivatalos honlapján.


A Fiú Gyermek Országos Utánpótlás Bajnokság 2014/2015-ös kiírásának döntő összecsapásához érkezett a DVSE, valamint az UVSE – a hajdúságiak két körrel a végelszámolás előtt hat ponttal vezették a bajnokságot, míg az lila-fehér gárda a második helyen tanyázott.

A mindent eldöntő rangadón sokáig nem bírtak egymással az egyletek, félidőben 5-5-ös döntetlent mutatott az eredményjelző. A térfélcserét követően elképesztő elánnal pólózva sikerült a maguk javára billenteniük a mérkőzést a piros-fehér kiválóságoknak (9-7), de az utolsó felvonásban egalizáltak a vendégek (10-10).

Ám a találkozó végét jelentő dudaszó egyben a DVSE első utánpótlás bajnoki címét is jelentette, hiszen bár büntetőkkel a lila-fehérek nyerték (13-11) a kiváló hangulatú, parázs csatát, a debreceniek ötpontos előnyét már nem tudják behozni Németh Zsolt tanítványai.

HBN