Baj, ha meztelenül szeretjük?

Akt.:
Baj, ha meztelenül szeretjük?
© Fotó: Getty Images
Debrecen – A szaunakultúra hazánkban mondhatni még gyerekcipőben jár, és sokan zavarban érzik magukat meztelen embertársaik jelenlététől. Szeméremsértés, vagy természetes viselkedésmód? A debrecenieket most erről a dilemmáról faggattuk.

– Engem irritálna a meztelenség. Voltam már szaunázni, de szigorúan fürdőruhában, én csak úgy tudom elképzelni – magyarázta Szarvas Nóra.

Szarvas Nóra Szarvas Nóra ©

– Teljes mértékben zavar. Nekem az már túl sok, meghaladja a komfortzónámat. Hiába lennék egyedül, még magammal szemben sem engedném meg, hogy pőrén szaunázzak – nyilatkozott Kozáp Zsanett.

Kozáp Zsanett Kozáp Zsanett ©

Uj Tekla számára a szaunázás nagyon intim. Nem tartja normálisnak, hogy valaki pucéron mutogassa magát. A fürdőruha viselete véleménye szerint nem akadályozza meg az embert abban, hogy élvezze a szauna által nyújtott örömöket.

Uj Tekla Uj Tekla ©

– Számomra a meztelenség nem probléma, de azt gondolom, azoknak az embereknek, akik felkeresnek egy ilyen helyet, tiszteletben kell tartani, hogy nem mindenki kíváncsi mások bájaira – mutatott rá Hardi Roland.

Hardi Roland Hardi Roland ©

– Vettem már részt szeánszon, de még csak fürdőruhás emberekkel találkoztam ilyenkor. Ha a másik ruha nélkül érzi jól magát, akkor tegye belátása szerint, nem háborodnék fel rajta – vélekedett Simon Ákos.

Simon Ákos Simon Ákos ©

Nagy Roland is többször járt szaunában. Nagyon egészségesnek tartja, mert azt gondolja, sok méreganyagtól szabadulhat meg általa az ember. Úgy látja, hazánkban inkább az a szokás terjedt el, hogy fürdőruhában ülnek be az izzadni vágyók. Amennyiben valaki mégis csupaszon libbenne be, nem bámulná meg.

Nagy Roland Nagy Roland ©

HBN-MSZ|Fotó: Derencsényi IstvánSzeméremsértő, ami a szaunavilágban folyik? – Kiakadt a debreceni vállalkozó a gyógyfürdői meztelenkedésen

Debrecen – Hosszan beírt a panaszkönyvbe, levelet küldött a városi rendőrkapitányságra és az ÁNTSZ-nek az az ismert debreceni vállalkozó, aki szerint szeméremsértő viselkedés tapasztalható a gyógyfürdő szaunavilág részlegében. Emellett kifogásolja, hogy csak a fürdőruha levételével lehet használni.
hirdetés