Babakocsival a vonat előtt

Babakocsival a vonat előtt
Babakocsival kelt át a vasúti kereszteződésen Angliában egy nő. A fénysorompó pirosat mutatott, a sorompó is leereszkedett. Szerencsére nem történt tragédia.

A vasúti átjáróban elhelyezett biztonsági kamerák rögzítették az anyuka felelőtlenségét. A jelzések ellenére betolta a babakocsit az átjáróba, ahol épp áthaladt, amikor megjelent a vonat.

A rendőrség azért tette közzé a felvételt, hogy figyelmeztesse az embereket arra, hogy fokozott figyelemmel közelítsék meg a vasúti átjárókat, mert a felelőtlenségük könnyen tragédiába torkollhat.

Nézze meg a videót ide kattintva!

Steve Dawkins elmondta, szörnyű tragédiákat okoz az, hogy az emberek sietnek, és a figyelmeztető jelzések ellenére a sínekre lépnek. A vonat pedig gyakran közelebb van, mint gondolnák, és elüti őket. A rendőrtiszt elmondta, a kamerák felvételeinek elemzésekor megállapították, hogy az emberek 90 % napi szinten lép a tilos jelzés ellenére a kereszteződésbe, mert megszokták, hogy mindig így csinálják, és ez a fajta hozzáállás talán még veszélyesebb. Mert nincs rá garancia, hogy átérnek a vonat előtt, azért mert előtte ez már sikerült.

– MON –