Börtön várhat az otthon pókerezőkre?

Börtön várhat az otthon pókerezőkre?
A május elsejével életbe lépő törvény egyes szakaszai kimondják, hogy senki nem játszhat még otthonában sem…

A Magyar Pókerszövetség elnöke Tatár Gergely az Alkotmánybírósághoz fordul. Ennek oka pedig, hogy a pókerszövetség szerint a Magyar Pókertörvény egyes szakaszai személyiségi és a magánélethez való jogot sértenek.
A május elsejével életbe lépő törvény egyes szakaszai kimondják, hogy senki nem játszhat még otthonában sem rendszeresen pókert, legalábbis ha az mondjuk akár csak 1-2 forintos alapon, azaz pénzben folyik.
Amennyiben egy ilyen eset bizonyítást nyer, hogy a játékot pénzben játsszák, akkor a hatóságoknak hivatalból el kell járniuk. Első alkalommal pénzbüntetés jár az „elkövetőkre”. Ha pedig újra előfordul az eset, akkor a „visszaesőkre” börtönbüntetés is várhat, ez persze a helyzet súlyosságától és persze az eljáró hatóságtól, bíráktól is függ majd.
 
Te szereted a pókert? Igen? Akkor csatlakozz a póker online világához, a világ pókereseihez! Lépj be a ’The Great Flop’-ba ( www.TheGreatFlop.com  ), a pókerjátékosok közösségi oldalába. Itt megismerkedhetsz új emberekkel, új barátokat, kapcsolatokat szerezhetsz! Tölts fel képet magadról, írd le véleményedet a fórumban, vagy akár saját naplót (blogot) is vezethetsz! Nézegesd a legjobb póker  videókat! Akár klubok is regisztrálhatnak, és hirdethetik programjaikat a megfelelő fórumban, ne feledd www.thegreatflop.com !