Azzal hívta fel a rendőrséget az egyeki férfi, hogy megölte a feleségét

Akt.:
Azzal hívta fel a rendőrséget az egyeki férfi, hogy megölte a feleségét
© Fotó: Police.hu
Egyek – A nyomozó hatóság kihallgatta és őrizetbe vette a gyanúsítottat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2019. április 10-én 8 óra körül egy férfi hívta, és azt mondta, hogy megölte a feleségét – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrök azonnal az egyeki házhoz mentek, ahol megtalálták a sértettet, és elfogták a feltételezett elkövetőt.

A 68 éves nőt mentőhelikopter súlyos, életveszélyes sérülésekkel kórházba szállította.

A 60 éves férfit a nyomozók előállították és gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. Az egyeki lakos a megalapozott gyanú szerint otthonukban összeveszett élettársával, majd egy késsel életveszélyesen megsebesítette párját. A nyomozó hatóság őrizetbe vette a gyanúsítottat, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására – írja a Police.hu.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


Egyek - Reggel nyolc óra körül érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy Egyeken egy férfi késsel megszúrta az élettársát. A kiérkező rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, a súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedő sértettet pedig mentőhelikopter szállította kórházba. F...