Azt hitte egy babát vár, de ötöt szült egy indiai nő

Azt hitte egy babát vár, de ötöt szült egy indiai nő
© Forrás: metro.co.uk
Az asszony soha nem vett részt ultrahang vizsgálaton, ezért nem tudta, hogy több gyermekkel várandós.

Egy nő fél órán belül öt gyermeknek adott életet, pedig azt gondolta, hogy csak egy babával várandós. A 25 éves Manita Singhet vasárnap szállították a kelet indiai Ambikapurban található kórházba, miután a terhessége 26. hetében megindultak a szülési fájdalmai. A kórházban viszont az orvosok nem egy, hanem öt babát segítettek a világra, holott a nő nem is tudott róla, hogy ennyi gyermeke fog születni, mivel soha nem vett részt ultrahang vizsgálaton.


ad_201718231-e1459668958632
Forrás: metro.co.uk


A babák mindegyike kislány, 1,3 kilóval születtek és a koraszülött osztályon kezelik őket az orvosok. A lányok 26 éves édesapja, Mahesh Singh pedig igazán boldog, amiért ötszörös apuka lett, ahogy fogalmazott, különösen hálás Istennek, hogy nem egy, hanem öt gyermekkel ajándékozta meg. – Remélem, hogy mindannyian túlélik és gyönyörű életet tudok biztosítani nekik – tette hozzá.

Dr. Tekam, a babákat világra segítő orvos úgy fogalmazott, eddigi pályafutása alatt ez volt az első alkalom, hogy természetes szüléssel egyszerre öt baba születésénél volt jelen.

(Metro)

Címkék: , ,