Azonosították az autórablót, aki egy fiatal nő halálát okozta

Akt.:
Gödöllő, 2016. július 29. Rendőrök helyszínelnek egy árokba borult személyautó mellett Gödöllőn 2016. július 29-re virradó éjjel. Az önkormányzat tájékoztatása szerint egy 24 éves nő este tíz óra után hazaérkezett, kiszállt a kocsijából, hogy kinyissa a kaput. Ezt az alkalmat kihasználva egy ismeretlen tettes el akarta lopni a járó motorú autót, beugrott a kocsiba és kitolatott a vízelvezető árok hídjáról. A nő próbálta megakadályozni a lopást, de az elkövető az autóval elsodorta, majd becsúszott az árokba. A jármű tulajdonosa beszorult a kocsi alá és a helyszínen meghalt. A tettes elmenekült a helyszínről.
Gödöllő, 2016. július 29. Rendőrök helyszínelnek egy árokba borult személyautó mellett Gödöllőn 2016. július 29-re virradó éjjel. Az önkormányzat tájékoztatása szerint egy 24 éves nő este tíz óra után hazaérkezett, kiszállt a kocsijából, hogy kinyissa a kaput. Ezt az alkalmat kihasználva egy ismeretlen tettes el akarta lopni a járó motorú autót, beugrott a kocsiba és kitolatott a vízelvezető árok hídjáról. A nő próbálta megakadályozni a lopást, de az elkövető az autóval elsodorta, majd becsúszott az árokba. A jármű tulajdonosa beszorult a kocsi alá és a helyszínen meghalt. A tettes elmenekült a helyszínről. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – A rendőrség azonosította annak az autórablásnak a gyanúsítottját, aki a bűncselekmény elkövetése során egy fiatal nő halálát okozta csütörtökön éjjel Gödöllőn; Sz. Lajos ellen körözést adtak ki – közölte a rendőrség honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) pénteken.

A gyanú szerint a 35 éves férfi el akarta vinni a sértett autóját, rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ellene.

A tájékoztatás szerint egy 24 éves gödöllői nő csütörtökön késő este állt meg az autójával a háza előtt, majd kiszállt a kocsiból, hogy a kaput kinyissa. Ekkor a férfi beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről. A sértett ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a sértettet. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A gyanú szerint a férfi ezt követőn kiszállt az autóból, majd a helyszínről elmenekült.

A Pest megyei nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Mivel a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, a nyomozóhatóság elrendelte a körözését – közölte a PMRFK.

Az áldozat a Turay Ida Színház munkatársa volt.

– MTI –


Frissítés:

Elfogták az autórablót, aki egy fiatal nő halálát okozta

Budapest – A rendőrség elfogta annak az autórablásnak a gyanúsítottját, aki a bűncselekmény elkövetése során egy fiatal nő halálát okozta csütörtökön éjjel Gödöllőn – közölte a rendőrség honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) pénteken.


Meghalt egy autóját tolvajtól védő fiatal nő

Budapest – Autójának védelme közben meghalt egy 24 éves nő csütörtök késő éjjel Gödöllőn – adta hírül Facebook-oldalán a város pénteken.