sziréna

2019.12.19. 12:35

Vádat emeltek egy komádi autóbaleset ügyében

Befejeződött a vizsgálat a sofőrrel szemben, aki a rendőrség közlése szerint ittasan, vezetői engedély nélkül ütközött oszlopnak járművével Komádiban.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy komádi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi személyautójával közlekedett 2019. október 26-án 21 óra 30 perc körül Komádi belterületén, amikor nekiütközött egy oszlopnak. A rendőrök a jármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a 45 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, amely során beismerő vallomást tett – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában