Az út közepén imbolygott az ittas motoros

Debrecen – A debreceni rendőrök egy férfival szemben bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást C. Csaba bagaméri lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a Készenléti Rendőrség járőrei 2015. augusztus 26-án 2 óra 50 perckor Debrecenben, a Sámsoni úton észrevettek egy, az út közepén bizonytalanul közlekedő segédmotorost, akit megállítottak és igazoltattak. A rendőrök a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért a 40 éves férfit előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki C. Csabát, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfi vezetői engedélyét bevonták.

Az ügyben indított nyomozást a debreceni rendőrök a napokban befejezték és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –