Helyi közélet

2014.04.25. 20:03

Pályázat arról, mit jelentenek a nagyszüleid

Debrecen – „Kezemben a kezed – Én így szeretem a nagyszüleimet” címmel irodalmi pályázatot hirdetett a debreceni önkormányzat.

Debrecen – „Kezemben a kezed – Én így szeretem a nagyszüleimet” címmel irodalmi pályázatot hirdetett a debreceni önkormányzat. A kezdeményezés az általános iskolák felső tagozatos tanulóit célozza, a pályázattal a generációk közötti kapcsolat erősödését, a gyermekek felelősségteljes gondolkodását kívánják elérni, azt, hogy a mai tizenévesek idősekről gondoskodó felnőttekké váljanak. A diákok feladata, hogy öntsék formába (versbe, prózába) a nagyszüleikkel kapcsolatos érzéseiket, gondolataikat, írják le mit jelentenek a számukra a nagyszüleik, mit tanultak tőlük, miért szeretnek velük lenni. Az elkészült alkotásokat május 5-én, hétfőn, 20.00 óráig várják a [email protected] címre.

Az eredményhirdetés május 12-én (hétfőn) 15 órától kezdődik a Libri Könyváruházban (Fórum, I. emelet). A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt műveket értékes nyereményekkel jutalmazzák!

HBN


Debrecen - Debrecen önkormányzata a nemzetközi partnerségben megvalósuló „HELPS – Lakhatási és gondozási megoldások az idős és sérülékeny lakosság számára, valamint helyi partnerségi stratégiák közép-európai városokban” című projekt keretén belül „KEZEMBEN A KEZED - Én így szeretem a nagyszüleimet.„ címmel irodalmi pályázatot hirdetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában