Az ünnepen is csattantak páran Hajdú-Biharban

Az ünnepen is csattantak páran Hajdú-Biharban
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Két ember is súlyosan megsérült vasárnap a megye útjain.

A berettyóújfalui rendőrök intézkedtek egy baleset helyszínen augusztus 20-án 15 óra körül Komádi belterületén. Egy 64 éves gyulai nő a Szent István utcán, Zsadány felől a Fő utca irányába haladt autójával, amikor áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött a szemből érkező békési férfi autójának. A balesetben az 54 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amely augusztus 20-án 14 óra 30 perckor, Debrecenben a Miklós utcán történt. Egy 54 éves férfi haladt az általa vezetett személygépjárművel a Piac utca felől az Antall József utca irányába, amikor a Miklós utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget a neki balról közlekedő személygépkocsinak, amelynek nekiütközött. A balesetben egy személy súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

ba2

Fotó: police.hu

Egy balmazújvárosi férfi augusztus 20-án 1 órakor az általa vezetett autóval közlekedett Balmazújvárosban, a Veres Péter utcán – a Szoboszlói utca felől Tiszacsege irányába-, amikor letért az útról, és nekiütközött egy fának. A hajdúszoboszlói rendőrök intézkedtek a baleset helyszínén és a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A járművezetőt a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vele szemben eljárást indított.

ba3

Fotó: police.hu

A debreceni rendőrök intézkedtek egy baleset helyszínén szintén augusztus 20-án 1 óra 40 perc körül a 4814-es úton. Egy férfi az személyautóval közlekedett Debrecen felől Bánk irányába, amikor egy kutya kiugrott az úttestre, ezért a férfi jobbra, aztán balra kormányozta gépjárművét, majd elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, és egy fának ütközött. A gépkocsi utasát könnyű sérülésekkel szállították a mentők kórházba.

ba4

Fotó: police.hu

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés