Az Újfalu és a Veszprém is a meccs végére pörgött fel

Az Újfalu és a Veszprém is a meccs végére pörgött fel
© Fotó: Derencsényi István, archív
Berettyóújfalu – Esélyesként lépett pályára Veszprémben az MVFC-Berettyóújfalu a féfi futsal NB I. felsőházi rájátszásának hatodik fordulójában hétfőn este, mégsem tudta elhozni a három pontot Turzó József legénységének.

Több helyzet is adódott mindkét oldalon, azonban gólra váltani egyiket sem sikerült. Csak a szünet előtt született meg az első találat, Szabó Péter szerzett vezetést a vendégeknek. A lehetőségek a második félidőben is megvoltak, de a kapuk elé mintha falat húztak volna, Rábl János például hatméterest hibázott. Aztán a 35. minutumban előbb Szabó duplázta meg a Mezei-Vill előnyét, Boromissza Gábor pedig szépített. Nem sokkal rá Tar Tamás egyenlített, majd öngóljával visszaadta a vezetést az Újfalunak. Püspök Péter két tizedmásodperccel a vége előtt bombázott a hálóba, ezzel kialakítva a 3–3-as végeredményt.

Az MVFC-nek pénteken 19.30-tól újra meccse lesz, a Dunaferr látogat a Pálfi István Rendezvénycsarnokba.

HBN


A tények

1. FC Veszprém–MVFC-Berettyóújfalu 3-3 (0-1)

Március 15. utcai sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Czene-Joó

Veszprém: Sárdi – Németh P., Boromisza G., Tar, Püspök. Csere: Schmidmajer (kapus), Finta, Gunther, Bognár, Boromisza D., Sándor, Erdősi. Vezetőedző: Madarász János.

Berettyóújfalu: Tihanyi – Komáromi, Szabó P., Rábl, Dávid. Csere: László (kapus), Klochko, Harmati, Trencsényi, Stanic, Mezei. Vezetőedző: Turzó József.

Gól: Boromisza G. (36.), Tar (37.), Püspök (40.), illetve Szabó P. (19., 36.), Tar (40. – öngól)

hirdetés