Az Origo ellen zárják a pontvadászatot a DEAC floorballosai

Az Origo ellen zárják a pontvadászatot a DEAC floorballosai
© Fotó: deacfloorball.hu
Debrecen – Elérkezett a bajnokság utolsó játéknapja, így a 2015. szeptemberében kezdődött kaland is a végéhez közeleg.

Ami biztos: az eddigi eredmények alapján a DEAC-nak sikerült előrelépnie, és kis szerencsével akár a szezon elején maguk elé kitűzött célkitűzést is sikerül elérniük. Jövőre ennél már többre fognak vágynyi, de ne szaladjunk ennyire előre: a szezon értékelésével ráérünk ezt követően is foglalkozni, addig viszont a szombati mérkőzés kap prioritást.

Az Origo dobogós helyezése már biztos, ráadásul az sem kizárt, hogy a fővárosi gárda a következő szezont a legmagasabb osztályban kezdik meg. Sokat köszönhetnek Pap Zoltán Kálmánnak, aki felépítette az egész egyesületet és ponterős játékával a sikeres szerepléshez is hozzájárul. Sharkey társakat is talált maga mellé, így eddig már 19 pontot szorgoskodtak össze a pontvadászatban. A mutatóik igazán érdekesek: eddig 85 gólt lőttek (meccsenként ez 7,08-as átlag), ami csak az ötödik legjobb a ligában. A védekezés viszont egészen jól működik: átlagosan 4,58 gólt szednek be mérkőzésenként. Ebből látszik: kulcskérdés lesz a fővárosi védelem feltörése.

A debreceni csapat utolsó mérkőzésén szép játékkal és győzelemmel szeretne elköszönni a közönségtől és felszabadultan, itthon szeretnénk tartani a pontokat. Ami fejtörést okozhat, hogy a bajnokság során legponterősebb és legkiegyensúlyozottabb játékát hozó Pál Lóránt nem tud szerelést ölteni. Ütőt ragadnak viszont a Fábián-testvérek, továbbá bízunk abban, hogy minden további játékos is bevethető lesz.

A találkozó egy kellemes szombati kikapcsolódást sejtet, várnak mindenkit ebéd után, 14:30-kor az Agráron:

Férfi OB II, 14. forduló:

Debreceni EAC – Origo SE
Debrecen, Kecskeméti János Sportcsarnok (DE Agrár campusa)
2016. április 9. (szombat) 14:30
A belépés díjtalan.

– deacfloorball.hu

Címkék: , , ,


További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek