Az izgalmak garantáltak

Akt.:
Az izgalmak garantáltak
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Egy kis pihenő után feltöltődve és győzelemre éhesen várják a folytatást.

A K&H férfi kézilabda liga hetedik helyén álló Gyöngyös látogat a Kőnig Rendezvényközpontba, a hatodik Balmazújváros otthonába szombaton 18 órától. Nagy csatára készülhetnek a felek és a drukkerek, hiszen a 22. forduló előtt mindössze egy pont választja el a két egyletet, a hajdú-bihari gárda 16, míg Debre Viktor alakulata 15 egységet gyűjtött eddig.

A Gyöngyös legutóbb 30–21-re verte a váciakat, előtte viszont 25–19-re kikapott Komlón. A Balmaz a Csurgó elleni 23–23-as döntetlennel nyitotta a 2016-os évet, majd Szegeden szenvedett vállalható vereséget február 9-én. – A szegedi meccs után még edzettünk, majd kaptunk egy kis pihenőt, péntektől vasárnapig, mely alatt mindenki feltöltődhetett. Kellett is ez a szusszanó, hiszen kemény hetek elé nézünk. Úgy érzem, mindenkinek jót tett, hogy a családjával tölthetett pár napot, sikerre éhesen várjuk a folytatást – mondta el a Napló érdeklődésére Balázs Sándor, az Újváros irányítója.

Kemény lesz

Október 10-én Heves megyében találkoztak a csapatok, akkor szoros derbin két góllal jobbnak bizonyultak Füzesi Ferenc tanítványai, akik 21–19-re tudtak nyerni. Balázs szerint ezúttal is minimális különbségre számíthatnak.

– Biztos, hogy nagy meccs lesz, az izgalmak garantáltak, ősszel sikerült legyőzni a gyöngyösieket, most is erre készülünk, lehet, csak egy gól fog dönteni. Jó formában vannak, a sérültjeik felépültek, és kezdenek egyre jobban magukra találni. Nagyon erős a védelmük, illetve támadásokban épp az a Bali Richárd jeleskedik, aki tavaly még nálunk játszott. Kemény összecsapás lesz, melyen nyerni akarunk. Felkészültünk belőlük, és a szurkolóinkkal együtt azt hiszem, el fogjuk érni a célunkat. Nagyon fontos egy pontot szereztünk a Csurgó ellen, majd Szegeden is helytálltunk, a mi formánkra sem lehet panasz – bizakodott a kézis, akitől azt is megtudtuk, szerencsére mindenki bevethető tőlük.

HBN
hirdetés