Az internet új sztárja: szambatáncos baba

Az internet új sztárja: szambatáncos baba
Több, mint egy millióan voltak kíváncsiak eddig a pelenkás babára, aki szambát ráz egy videón.

Ennyire könnyű manapság az interneten sztárrá válni. A brazil kisbaba pelenkás táncos videóját egy millióan nézték meg, pedig tele van az internet táncoló csecsemőkkel. Nehéz megjósolni, hogy mitől lesz az egyik ennyire nézett.

A brazil kisfiú saját otthonukban rázza pelenkás fenekét, mozdulataiban felismerjük néhol Elvis Presley-t, vagy John Travoltát.

Nézze meg a videót ide kattintva!

A családi ebédlőasztalon táncoló kisfiú rocksztárokat megszégyenítő módon gesztikulál és úgy tűnik, el sem fárad a 2 perc 54 percig tartó tombolás alatt. Édesanyja valószínűleg eddig is azt gondolta, hogy kisfia a bolygó legklasszabb gyereke, most pedig ezt már videó sikere is bizonyítja számára.

Többen bírálják a szülőket

A hozzászólók egy része szerint nagyon édes a táncos videó, többen azonban bírálják a szülőket, mert megrendezettnek tartják a show műsort, amit csak azért kényszerítettek rá a gyerekre, hogy aztán feltölthessék a legnépszerűbb videómegosztó portálra, ráadásul az asztal helyett biztonságosabb lett volna a föld, mivel könnyen baleset is lehetett volna az önfeledt tánc vége.

– MON –