Az idősekre is gondol az LMP jelöltje

Akt.:
Tóth Tamás
Tóth Tamás - © Fotó: Matey István
Debrecen – A 6. választókörzetben lakók egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférésének javítása hangsúlyos Tóth Tamás programjában.

Az LMP képviselőjelöltje a vasárnapi időközi választásra készülve tartott szerdai sajtótájékoztatóján erre utalva elmondta: fontos tartaná Nagycseréről induló, a Bayk András-kertet érintő, a Kenézy Kórházat megcélzó délelőtti buszjáratok indítását annak érdekében, hogy az idősebbek könnyebben juthassanak ellátáshoz. Szintén az idősek, illetve a gondoskodásra szorulók esetében javítana a gyógyszerek házhoz szállítási rendszerén, valamint a körzeti orvosi rendelőktől távol eső területeken (ahol nem megoldott) betegszállítási szisztémát dolgozna ki. Tóth Tamás megjegyezte: nem érti azokat a jelölteket, akik a kampány során inkább magukkal és a vetélytársaikkal foglalkoztak a választókörzet gondjai helyett, szerinte a szavazók erre is gondoljanak majd a voksoláskor.

HBN-RaL


Jobbik: adok-kapok a menekülttábor körül

Hiába költött a kormány milliárdokat a betelepítés ellenes kampányra, még sem sikerült megállítania Brüsszelt – fogalmazta meg sajtótájékoztatóján Kőszeghy Csanád Ábel, a Jobbik debreceni frakcióvezetője és Keresztesy Gergő, a párt önkormányzati képviselő-jelöltje.

Pártja támogatottsága emelkedését várja Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szerdán támogatni jött a pártja debreceni 6. számú választókörzetben a vasárnapi időközi helyhatósági választáson induló jelöltjét, Vaszkó Imrét.

Tovább aszfaltoztatná a Létai utat a Civil Fórum jelöltje

Bircze István újabb járdákat, kerékpárutakat, bölcsődét, iskolát is szeretne.További hírek a Hajdú-Bihar kategóriából