Az idősebb és fiatalabb téglásiak is jól emeltek

Kitettek magukért
Kitettek magukért - © Fotó: Magánarchívum
Téglás - Sikeresen szerepeltek a Téglási HAJDU Ipari VSE súlyemelői a közelmúltban Budapesten megrendezett Egyetemi és Főiskolás Országos Bajnokságon.

A viadalon Hajdú-Bihar megyét a Téglási HAJDU Ipari VSE súlyemelő szakosztálya két fővel képviselte, Törő András (Debreceni Egyetem) és Antal Sándor (Nyíregyházi Főiskola) személyében. Mind a ketten 77 kilóban indultak, Antal a második, míg Törő a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A fiúkat Nagy László, a téglási klub szakosztályvezetője készítette fel.

A csapat másik része is a fővárosban mérettette meg magát, az Iskolás Országos Bajnokságról egy arany- és három ezüstéremmel térhettek haza a megyénkbeliek. Serdülő kategóriában Szegedi Ádám (45 kg) és Pilka Roland (50 kg) is másodikként zárt, a női serdülőben pedig Tóth Anna (63 kg) szerzett ezüstöt. Az ifjúságiak között Szabó Béla (62 kg) a legfényesebben csillogó medált érdemelte ki, Brázda Rudolf (69 kg) a negyedik helyet szerezte meg.

A téglási egyesület folyamatos jó teljesítményének hála benne van Magyarország tíz legjobb csapatában. A versenyzők felkészítésében még ifjabb Nagy László és Nagy Attila is segédkezett.

HBN

Címkék: ,hirdetés