Az időjárás miatt változik a karnevál keddi programjainak helyszíne

Az időjárás miatt változik a karnevál keddi programjainak helyszíne
© Illusztráció: Matey István
Debrecen – Az Országos Meteorológiai Szolgálat által kapott előrejelzés alapján a virágkarneváli hét keddi, szabadtéri programjait esőtől védett helyszíneken tartja meg a Főnix Rendezvényszervező.

A Lurkó Liget szabadtéri programjait és az Értéksziget színpadi produkcióit – kedden Püspökladány mutatkozik be – a Kölcsey Központ Báltermében lehet megtekinteni. A programokon való részvétel továbbra is ingyenes. Az előadások kezdési időpontja változatlan maradt!

A Világ Virágai Nemzetközi Néptáncgálát este 8 órától a Kölcsey Központ Báltermében rendezik meg. A kezdés előtt félórával már magyar néptánc csoportok fellépését is megnézhetik az érdeklődők.

A XIX. Eötvös Kupa Nemzetközi Röplabdatorna ünnepélyes megnyitójára kb. 20.45-kor kerül sor a Kölcsey Központ Báltermében. A programokon való részvétel továbbra is ingyenes.

A Miss Hajdú-Bihar / Miss Supranational Hungary 2015 szépségverseny döntője 20.00 órakor veszi kezdetét a Kölcsey Központ Nagytermében! A fenti okokra való tekintettel jegyvisszaváltásra lehetőség nincs!

A közönség megértését köszönjük, a produkciókhoz jó szórakozást kívánunk!

– Kerekes Sándor –


Időpontváltozás! Szombaton tartják a Galiba Fesztivált
Debrecen – Az Országos Meteorológiai Szolgálat által kapott előrejelzés alapján a térségünkben várható zivataros, helyenként viharos időjárásra való tekintettel a Galiba Fesztivált augusztus 22-én, (szombaton) 10.00 órától a Főtéren tartják meg.
hirdetés