Az idén utoljára! Csanda-szer Kupa éjszakai rallysprint a Nyíregyházi autópiac területén…

Az idén utoljára! Csanda-szer Kupa éjszakai rallysprint a Nyíregyházi autópiac területén…
A májusi sikeres verseny után ismételten felbőgnek a motorok Nyíregyházán.


Az idén második alkalommal fognak ismételten felbőgni a versenyautók Nyíregyházán.
Több évre visszamenőleg sikeres rendezvények házigazdája a Tokaji úti piac területe ,így az idén először május 19.-én éjszaka vették bírtokba a versenyezni szándékozók a területet és a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét augusztus 11.-én szombat éjszaka újra parádés csatákat láthat a nagyérdemű az autópiac területén.

A szervezők a nézők részére egy igen látványos pályát fognak kialakítani ami egy pontról nézve is jól belátható lesz mindenki számára. Az 1,2 km hosszú pályát minden versenyző minimum 3 alkalommal fogja teljesíteni amely három kör eredményből mindenkinek kizárólag a legjobb ideje határozza meg a végeredményt.

Látványban biztosan nem lesz hiány ugyanis több BMW és Lada leadta már a nevezését.
A versenyen maximálva van az induló létszáma 100 versenyzőben az idő korlátok miatt.
6 kategóriában értékelik a versenyzőket a díjátadáson ami a verseny végeztével szintén a helyszínen kerül lebonyolításra.

A kilátogató nézők a belépőjegyük mellé egy energiaitalt kapnak ajándékba illetve értékes nyeremények is gazdára fognak találni az est folyamán, köztük egy kétszemélyes wellness hétvégével.

Soós Szabolcs és Bereczki Norbert neve elég jó garancia arra ,hogy újra egy jó hangulatú profin szervezett autóversenyt lásson a publikum.

A nézőkre is gondoltak a szervezők ,ugyanis több sztárpilótával folytatott egyeztetés is folyamatban van. Drifteseket és a rali elitjéből is várnak résztvevőket a szervezők.
Ismételten tiszteletét teszi a Drift szakág egyik kiemelkedő pilótája Grózinger Zsolt is aki az idei év első versenyén is elkápráztatta a kilátogató nézőket.
Több összkerekes Mitsubishi és Subaru is jelezte az indulási szándékát.

A verseny biztosan minden időjárási körülmények között megrendezésre kerül.

Nevezni Péntekig lehet a www.racing.hu weblapon ami a verseny hivatalos honlapja.
Jogosítvány és egy jól felkészített versenyautó szükséges az induláshoz. Bukócső nélkül is részt lehet venni a versenyen a szabályok betartása mellett.

A versenyzőket 17.00-tól várják a szervezők a nézőket pedig 19.00.-tól. 19.30-tól rajtol a verseny ahol fotocellával történik az időmérés és percenként rajtolnak a versenyautók.

A verseny műsorvezetője Kőváry Barna lesz akit több autós műsorból és a versenypályákról már ismerhetnek az autósport szerelmesei.Egyszóval egy igazi éjszakai őrület lesz de előtte a Nyírpláza ad otthont augusztus 10.-én Pénteken egy közönségtalálkozóval egybekötött sajtótájékoztatónak ahol több versenyző is képviseltetni fogja magát.

www.racing.hu