Helyi közélet

2017.03.17. 13:42

Eltűnt egy középkorú nő Létavértesről

Létavértes - A létavértesi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Létavértes - A létavértesi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A rendőrség körözési eljárást folytat az 51 éves Sulán Józsefné eltűnése ügyében.

A nő március 14-én létavértesi otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Személyleírása: 170 centiméter magas, normál testalkatú, haja elől őszes, hátul barna, fogazata hiányos. Járás közben testtartása hajlott. Eltűnésekor fekete félcipőt, zöld szabadidőnadrágot, sötétzöld pulóvert és fekete kapucnis bőrkabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Létavértesi Rendőrőrsön (Létavértes, Baross utca 9. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában