Az idei legnagyobb kátyúk Borsodban

Egy szép példány tavaly márciusból. Helyszín: Alsógagy
Egy szép példány tavaly márciusból. Helyszín: Alsógagy - © Fotó: ÉM
Borsod-Abaúj-Zemplén – Idén is várjuk olvasóink felvételeit, hogy bemutathassuk portálunkon és lapunkban.

Sok olvasónk küldött nekünk fotókat, videókat tavaly szinte a megye minden szegletéből, olyan utakról is, amelyek évek óra rossz állapotban vannak. A Magyar Közút Nonprofit Kft. 2018-ban az elmúlt évtized legnagyobb volumenű útfelújítását végezte el a megyében, több mint 160 kilométernyi komplett aszfaltcserével és tonnaszám felhasznált aszfalttal a kátyúk javításához. Nyilván nem mindenhol sikerült a problémás utakon kicserélni az aszfaltot, decemberben pedig már kátyúsak voltak a fő közlekedési utak, köszönhetően a csapadékos, nagy hőingadozással járó időjárásnak.

Várják a jó időt

Kérdésünkre a Közút azt válaszolta, meg kell várni a jó időt a végleges javításokkal, de ahol tudnak, télen is javítanak.

A tél tovább rontott az állapotokon, olyan frissen felújított aszfaltcsíkon is keletkeztek javítanivalók, mint az ősszel újraaszfaltozott József Attila utca Miskolcon. Olvasóinktól azt kérjük, fotózzák vagy videózzák le az úthibákat, és küldjék el nekünk az imre.horvath@eszak.hu címre, hogy bemutathassuk a Borsod Online-on és lapunkban: így felhívjuk rá az út ke­zelőjének figyelmét is.

HI