Sport

2015.04.02. 15:31

Három cívis alakulat a B33 fináléjában

Debrecen - Mindkét korcsoportban véget ért a B33 (három a három ellen, egy palánkra játék) Diákolimpia harmadik régiós döntője Debrecenben. A Tóth Árpád Gimnáziumban megrendezett torna sok színvonalas meccset, feszültséget és három cívisvárosi csapat országos döntőbe jutását hozta.

Debrecen - Mindkét korcsoportban véget ért a B33 (három a három ellen, egy palánkra játék) Diákolimpia harmadik régiós döntője Debrecenben. A Tóth Árpád Gimnáziumban megrendezett torna sok színvonalas meccset, feszültséget és három cívisvárosi csapat országos döntőbe jutását hozta.A B korcsoportban a fiúknál debreceni házidöntőt rendeztek: a korosztályos válogatott Andrási Géza vezette Szűcs és bandája könnyedén múlta felül az országos döntőt szintén elérő hazai pályán játszó TÁG csapatát. A lányoknál a TÁG II. viszont érvényesítette a hazai pálya előnyét és feledtette a fiúk botlását, remek távoli dobásaiknak köszönhetően húzták be az első helyet.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!