volt kitől örökölnie

2020.05.01. 07:08

Újabb fergeteges fotó készült Gordon Ramsay mindig durcás kisfiáról

Az egyéves Oscarnak óriási rajongótábor van különleges grimaszai miatt.

TO GO WITH AFP STORY IN FRENCH BY DOMINIQUE SCHROEDER British chef Gordon Ramsay poses at the Trianon palace restaurant on March 20, 2008 in Versailles, west of Paris. The 41-year-old chef already heads 10 restaurants and pubs in United Kingdom and another 10 in the United States. AFP PHOTO STEPHANE DE SAKUTIN (Photo by STEPHANE DE SAKUTIN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Stephane De Sakutin

Gordon Ramsay lelkes sportember hírében áll, rendszeresen úszik, fut és kerékpározik. Ha már a London Maraton, melyre annyit készült elmaradt, a sztárséf a hétvégén letekert jó néhány kilométert az egészség jegyében, és reményét fejezte ki, hogy októberben mindent megpótolhat majd – írta a Hello magazinra hivatkozva a hirado.hu.

Persze a lényeg az Instgram-poszthoz készült fotó volt, melyen Gordon kabaláját is megmutatta a rajongóinak, aki nem más, mint egyéves kisfia, Oscar.

Egy korábbi, szintén durcás kép apával:

Az apróság aranyos kék rugdalózóban és hozzá illő zokniban ült apja kerékpárjának nyergén, és láthatóan nem volt elragadtatva a szituációtól. A kis Oscarról édesapja már sokadszor posztol olyan felvételt, melyen a gyerkőc kifejezetten morcos, úgy is mondhatnánk, hogy ez az ő különleges képessége, bármikor tud durcizni, amitől csak még aranyosabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!