Bulvár, celeb

2008.03.29. 14:07

Amerikai milliomosnővel vakációzik McCartney

<p>Nancy Shevell amerikai milliomos üzletasszonnyal vakációzik egy karib-tengeri magánszigerten Paul McCartney, néhány héttel válása után. <dia width="900" height="700" alt="McCartney 2007.05.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/McCartney_2007_05_28_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="McCartney 2007.05.28." /></a></dia></p>

A pár sokat biciklizik és gyakran körbeevezi -az Antigua partjai mentén fekvő- Jumby Bay szigetét.

Mint McCartney egy barátja elmondta a brit Daily Mirror című bulvárlapnak, Paulnak békére és nyugalomra volt szüksége válóperét követően. Nancy a zenész 1998-ban mellrákban elhunyt felesége, Linda barátnője volt, és a betegség hozta közel őket.

A 47 éves elvált, republikánus párti hölggyel már korábban is többször kapcsolatba hozták a volt Beatle-t.

Utoljára tavaly novemberben jelentek meg róluk képek az amerikai lapokban, amikor is New Yorkban csókolózáson kapták őket. A legmegértőbbnek akkor Heather Mills, Paul volt felesége bizonyult, aki egy tévés showműsorban elmondta, a zenész magánélete kizárólag rá tartozik.

Az elmúlt hónapokban számos pletyka látott napvilágot arról, kikkel randevúzott a szingli gitáros, összehozták többek között olyan hollywoodi sztárokkal is, mint Renee Zellwegger és Rosanna Arquette.

A zenész vagyonát 825 millió fontra ((majdnem háromszázmilliárd forintra) becsülik.

  • McCartney-válás - 24,5 millió fontot kap a "gombafejû" volt
  • McCartney-ék megállapodása nyilvános lehet
  • Megszületett az ítélet McCartney-ék válóperében
  • Paul McCartney ismét nagyapa lett
  • Paul McCartney , a hódító
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!