női futsal

2019.05.28. 08:44

Egálra hozták az állást a böszörményi lányok – Videó

A bajnoki döntő második meccsén a HTE nyert, így kiegyenlítődött a párharc.

Fotó: Matey István

Ismét összecsapott a Hajdúböszörményi TE és az Astra csapata: a felek az egyik gárda harmadik győzelméig csatáznak, hogy eldöntsék, kit illet meg a bajnoki cím. A női futsal NB I. fináléjának második összecsapását Böszörményben rendezték vasárnap. Quirikó Vivien tanítványai az első derbit 3–2-re elveszítették, ennek tudatában most semmit sem bíztak a véletlenre.

Folk Zsuzsanna rögtön a második percben betalált, majd újabb két minutum elteltével Pádár Anita duplázta meg az előnyt. Persze a kiskunfélegyháziak sem hagyták magukat, erőfeszítéseiknek hála sikerült is kiegyenlíteniük. Nem estek pánikba a hajdú-böszörményiek, Pádár villant újra, és gyors duplája után máris megnyugtató, 4–2-es hazai vezetésnél jött a szünet. A fordulást követően Folk sem akart lemaradni, már ami a találatok számát illeti, ő is újabb két góllal jelentkezett. A hajrában ugyan csökkentette hátrányát az Astra, de a HTE így is simán, 6–3-ra nyert.

Az együttesek vasárnap 19.30-tól ismét Kiskunfélegyházán találkoznak.

HBN

NB I. női futsal, bajnoki döntő, 2. mérkőzés

HTE–Astra Kiskunfélegyháza 6–3 (4–2)

HTE: Torma Lilla – Tell Zsófia, Pádár Anita, Folk Zsuzsanna, Kota Gabriella. Csere: Benkő Mónika, Bokor Adrienn, Nagy Anikó, Mogyorósi Zsuzsanna, Nagy Mária, Madzin Dóra, Farkas Éva, Szilágyi Mariann. Edző: Quirikó Vivien

Gól: Folk Zsuzsanna (3), Pádár Anita (3), ill. Krascsenics Petra (2), Sipos Lilla

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában