„Az én virágkarneválom”

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: archív
Debrecen – A 45. jubileumi Debreceni Virágkarneválhoz kapcsolódóan idén egy új, a kreativitást és a szépérzéket előcsalogató akciót hirdet közösen Debrecen önkormányzata és a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. „Az én virágkarneválom” címmel.

A programban a virágok, a karnevál, a sokszínűség és az egyéni ötletek kerültek a középpontba. A cél, hogy a debreceniek valóban a sajátjuknak érezzék a város legnépszerűbb eseményét. Szeretnénk arra biztatni mindenkit, hogy a virágkarnevál idejére szépítse, díszítse fel virágokkal saját környezetét.

A két kategória:

  • vállalkozások (boltok, vendéglátóhelyek)
  • kreatív debreceniek.

Előbbieknek teraszaik, kirakataik, míg a kreatív debrecenieknek saját házuk, kerítésük, udvaruk, vagy akár erkélyük ötletes feldíszítésére van lehetőségük. A legötletesebb virágtartók vagy a legvirágosabb ötletek közül előválogatás útján választjuk a legjobb munkákat. Az ötletes alkotásokról jelentkezési lappal együtt egy fényképet kérünk beküldeni erre a címre. A jelentkezési lapot a www.debrecen.hu, a www.fonixinfo.hu és www.debreceniviragkarneval.hu oldalakról lehet letölteni.

A fotókat augusztus 11. és 17. között várjuk, a bizottságok augusztus 18-án, hétfőn szemlézik a kreatív ötleteket. Az eredményhirdetés augusztus 20-án, szerdán lesz.

– Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala –