Az ember, aki pózoló csontvázakkal nyerte meg a halloweeni humorversenyt

Akt.:
Az ember, aki pózoló csontvázakkal nyerte meg a halloweeni humorversenyt
© Fotók: Bored Panda
USA – Amikor már mindenki azt hiszi, hogy a Halloween műfajában nem lehet újat mutatni, jön egy ismeretlen, és kreativitásban zárójelbe teszi az addigi próbálkozások többségét.

Sami Campagnano Twitter-felhasználónak egyszer csak feltűnt, hogy szomszédja kertjében mindennap máshogy vannak beállítva a dekorcsontvázak. A lány egy idő után elkezdte fényképezni őket, a csontvázak fotóiból pedig a valaha volt legizgalmasabb élet kerekedik ki, amit csontvázak csak élhetnek. Nem viccelünk, tessék csak megnézni.

csv (2)

csv (3)

csv (4)

csv (5)

csv (6)

csv (7)

csv (8)

csv (9)

csv (10)

csv (1)Fotók: Bored Panda

A sztori epicentruma a Bored Panda, az ottani már 87 ezer Facebook-reakciónál tart, de nagyot megy az egész neten. További fotók itt.


Az emberek kreativitása nem ismer határokat, páran pedig be is bizonyítják ezt nekünk. 1. Ez nem egy óriási lajhár, hanem egy jól sikerült jelmez 2. Boleyn Anna és VIII. Henrik mini kiadásai 3. Tökéletes apa-fia jelmez egyesen a L'ecsóból 4. Biztosan a frászt fogja hozni a szomszéd...

Kis hazánkban is egyre népszerűbb megünnepeli a halloweent valamilyen formában. Ám a tengerentúli őrülethez képest sehol nem vagyunk, ahol képesek az emberek az egész házukat kidekorálni, ezzel hozva frászt a szomszédokra. 1. Világosban is elég para, sötétben meg aztán végképp 2. Raklap,...