Az első debreceni magyarnóta-bál

Debrecen – A magyar nóta tiszteletére hagyományteremtő szándékkal rendeznek bált február 27-én, szombaton este 18 órától a Lovardában, ahonnan a legnagyobb hazai művészek sem hiányozhatnak.

„Nemcsak Debrecenben, de ismereteink szerint egész Magyarországon nincs még egy ilyen kezdeményezés, amely báli keretek között ünnepelné a magyar nótát” – avat be a közelgő rendezvény különlegességeibe Balogh Imre rendező, aki az elmúlt két évben több óriási sikerű magyarnóta- és operettgálaestet rendezett a Kassai úti Lovardában.

„A népszerűséget, a közönség érdeklődését a magyar nóta nagyságának és szeretetének köszönhetjük. Igaz, minden alkalommal igyekeztünk különleges műsort rendezni, meghívni a műfaj legkiválóbb művészeit.Február 27-én a magyar nóta szerelmeseinek, a szórakozni, mulatni vágyóknak rendezzük meg a Lovarda csodálatos szépségű színháztermében az Első Debreceni Magyar Nóta Bált, ahol fehér asztal mellett, jó vacsorával, kiváló italokkal még kötetlenebb hangulatban élvezheti zeneszerető közönségünk a kedvenc nótákat” – enged bepillantást a kulisszák mögé a rendező, aki maga is énekli a magyar nótát. A rendezvény a legkiválóbb énekesek mulattató műsorával kezdődik, fellép Szentendrei Klára, Nova Brigitta, Fejős Jenő és Szabó Sándor.

A panyolai pálinka és a tüzes egri borok fogyasztása mellett, a finom vacsora után a vendégek választhatnak, hogy Jeremiás Béla cigányzenekarával, vagy a Pénzes Trió modernebb tánczenéjére mulatnak hajnalig.

INFO
Jegyek elővételben a Lovardában vagy a rendezőnél válthatók, bővebb információ pedig a (52) 386-231 vagy a (30) 634 2844-es számokon kérhető.

– Sz. L.–