Helyi közélet

2014.05.21. 14:10

Kínai befektető építene üzletházat

Balmazújváros - A vállalkozó 400 milliós beruházását nem fogadták örömmel a helyi vállalkozók.

Balmazújváros - A vállalkozó 400 milliós beruházását nem fogadták örömmel a helyi vállalkozók.Üzletházat építene a település központjában egy kínai befektető. Az erről szóló terveket szerdán közmeghallgatáson ismertette a 12 éve Magyarországon élő üzletember és képviselője. Hangsúlyozták, nem plázában, hanem egy bevásárlóudvarban gondolkodnak, amely az üzletember 400 milliós beruházásaként épülne az általa megvásárolt Veres Péter utcai telken.

Az üzletember képviselője azt mondta, egy kétszintes, összesen 1700 négyzetméter alapterületű épületet húznának fel, az üzlethelyiségeket pedig elsősorban helyi vállalkozók számára adnák bérbe. A központ minden vállalkozói tevékenység számára nyitott lenne, így abban a ruhaüzletek mellett könyvesbolt, zöldséges, étkezde és akár bank is helyet kaphat. Elhangzott továbbá, hogy a bevásárlóudvarban parkolókat is kialakítanának. Az épület leghamarabb másfél-két év múlva készülhet el.

A kínai befektető terveit nem fogadták kitörő örömmel a közmeghallgatáson jelenlévő vállalkozók, mondván, jelenleg is egymást érik Balmazújváros központjában a kiadó üzlethelyiségek.

HBN

További részletek a Napló csütörtökön megjelenő számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában