Helyi közélet

2013.03.26. 15:31

Küldjön hírt! - Áldatlan állapotok a Kérész utcában

Debrecen - Levelem már nagyon rég szeretném megosztani másokkal is, mivel szerintem elég érdekes/kínos (ahogy nézzük), hogy 2013-ban még mindig van ilyesmi Debrecenben.

Debrecen - Levelem már nagyon rég szeretném megosztani másokkal is, mivel szerintem elég érdekes/kínos (ahogy nézzük), hogy 2013-ban még mindig van ilyesmi Debrecenben.Én Debrecen keleti részén található (még belterület!) Kérész utcán lakom. Köztudott, hogy ez az utca földút. Mellettünk még van két földút (szintén Debrecen belterületén), de azok közel nem ilyen állapotúak. Esős, havas időszakokban igen nehézkessé válik a közlekedés, legyen az autóval, kerékpárral vagy gyalogosan. Az elmúlt pár hétben igen kemény esőzés és havazás volt, tehát még nekünk is, edzett Kérész utcai lakóknak is már egy picit sok, ami jelenleg itt zajlik. Hatalmas víztócsák (tavak) vannak, amiken könnyedén lehetne csónakázni. Gyalog a kerítésbe kapaszkodva lehet közlekedni néhány helyen, ha nem szeretnénk fürdeni egyet.

Véglegesen a múlt héten döntöttem el, hogy megírom levelem, amikor úgy döntöttünk, hogy elengedjük magunkat és rendelünk pizzát. Egy óra múlva csenget a pizzafutár (rettenetesen feldúlt volt) és közölte, hogy gyalog jött be az utcába, menet közben majdnem beleejtette a vízbe a pizzánkat, mert közben kapaszkodnia kellett a kerítésbe. Mondta, hogy a pizzériában feljegyzik, hogy itt mi van és legközelebb ha nem megyünk ki az utca elejére a pizzáért, akkor be sem hozzák. Éljen.

Mi már 11 éve lakunk itt. A város azóta rengeteget fejlődött (és rengeteget fog), de biztos vagyok benne, hogy a Kérész utcán semmi nem fog változni. Száraz, meleg időben csak egy kopár, homokos utca, viszont esős időben kivételes látvány, igazi ritkaság manapság, tehát akinek csónakázni van kedve, az ilyen időben nézzen ki. Rengeteget segítene rövid írásom megjelenítése, amelyet az összes itt lakó nevében előre megköszönök és reménykedünk benne, hogy a város vezetősége észreveszi, hogy rajta vagyunk a térképen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában