Az Együtt jelöltje a 2. választókerületben

Akt.:
Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje (középen) bemutatta az Együtt debreceni képviselőjelöltjeit: dr. Orosz Tamást (balra) és Kosztin Mihályt (jobbra)
Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje (középen) bemutatta az Együtt debreceni képviselőjelöltjeit: dr. Orosz Tamást (balra) és Kosztin Mihályt (jobbra) - © Fotó: Matey István
Debrecen – Bemutatta a 2. számú választókerületben indítandó jelöltjét az Együtt kedden a debreceni Csapó utcán.

A párt dr. Orosz Tamást találta legalkalmasabbnak a feladatra. Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke kiegészítésként hozzátette, az 1. számú választókerületben dr. Szegedi Istvánt, míg a 3. számúban Kosztin Mihályt indítják. Orosz Tamás elmondta, hogy korábban a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán tanított, majd a környezetvédelemben dolgozott, végül pedig a Debreceni Művelődési Központból ment nyugdíjba. Azóta foglalkozik politikai kérdésekkel.

e2

Fotó: Matey István

Elsősorban az önkormányzat érdekelte, ám mivel az állam elvette tőlük a feladatokat, úgy ítélte meg, hogy az országos politikai színtéren is hallatni kell az emberek hangját, s ebben segíteni is szeretne.

Szerinte Debrecen az utóbbi időben regionális szinten lesüllyedt, s hiába vannak nyugati tőkés fejlesztések, a helyi gazdasági élet felélesztésével nem foglalkoznak, erre pedig szeretné felhívni az emberek figyelmét.

HBN


Közös listával és közös jelöltekkel indulnak
Hajdú-Bihar - Bemutatta hajdú-bihari országgyűlési képviselői jelöltjeit a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd. Az MSZP és Párbeszéd megállapodásuk után hétfőn mutatták Debrecenben az április 8-i országgyűlési választáson indított hajdú-bihari képviselőjelöltjeiket. A két párt szövetségében né...