Sport

2013.12.16. 15:47

Örült a lehetőségnek és a sikernek

Debrecen - Esélyeshez méltón, magabiztosan, 18–10-re hozta az OB I-es újonc KSI SE elleni mérkőzését a DVSE a hétvégén, az őszi utolsó, 13. fordulóban.

Debrecen - Esélyeshez méltón, magabiztosan, 18–10-re hozta az OB I-es újonc KSI SE elleni mérkőzését a DVSE a hétvégén, az őszi utolsó, 13. fordulóban. A debreceniek félidőben már 8–3-ra vezettek, a végén pedig tovább növelve az előnyt, nyolc góllal bizonyultak jobbnak a fiatal játékosokból összetevődő pesti alakulatnál.

Varga Tamás tanítványai sikerüknek hála megelőzték a Vasast, és feljöttek a tabella ötödik helyére, így onnan várhatják a január 10-i folytatást, amikor is a Szentes látogat a cívisvárosba.

– Úgy készültünk, hogy nagyon fontos találkozó vár ránk, hiszen ha nyerünk, megszerezhetjük az ötödik pozíciót, ami megfelel a kitűzött céljainknak. Jól kezdtük az összecsapást, megtörtük ellenfelünk fiatalos lendületét, a megbeszélt taktikának megfelelően játszottunk, ami célravezetőnek bizonyult. Igaz, a végén talán kicsit kiengedtünk, de így sem forgott veszélyben a győzelmünk – emlékezett vissza a DVSE ifjú pólósa, Macsi Patrik.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló december 17-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!