Az edzőváltáson átesett Ceglédhez látogatnak

Akt.:
Az edzőváltáson átesett Ceglédhez látogatnak
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Következik a második felvonás a férfi kézilabda NB I. alsóházi rájátszásában (7-14. hely): az első hét forduló már lement, mindenki találkozott mindenkivel, és most indul újra a kör. A Balmazújváros a hetedik pozícióból várja, hogy ismét összecsapjon a sereghajtó Cegléddel.

A play off kezdetén, március 18-án találkoztak a csapatok, akkor a Kőnig Rendezvényközpontban 29–29-es döntetlennel végződött a találkozó – szerdán 18 órától a ceglédi Gál József Sportcsarnokban visszavághatnak Füzesi Ferenc tanítványai az elhullajtott pontokért.

Az előző körben, szombaton az Újváros remek teljesítményt nyújtott, és a vártnál simább meccsen, 24–17-re verte a Komlót. A Cegléd pénteken hazai pályán fogadta a Mezőkövesdet, melytől két góllal, 29–27-re kikapott.

Egy hete edzőváltás történt a Pest megyeieknél: Kökény István vezetőedző és Dengi Zoltán pályaedző távozott, a csapat irányítását a Varga Péter-Jakab László kettős vette át. A klub annak reményében frissített, hogy meg tudják tartani az élvonalbeli tagságukat. Mint látszik, a bemutatkozás nem sikerült jól, de a jövőben kiderül, segítenek-e az új impulzusok.

HBN
hirdetés