Az biztos, hogy valami elindult

Az biztos, hogy valami elindult
© Fotó: Getty Images
Debrecen – Vajon új lapot nyit a magyar labdarúgásban a válogatott szereplése? Olvasóink válaszolnak.

– Mindenképpen új fejezet nyílik a magyar labdarúgás történetében. Több nemzetközi szereplést várok ezek után, de remélem, hogy újabb stadionok azért nem épülnek – osztotta meg velünk véleményét Sajki Dóra.


Sajki_Dora

Sajki Dóra


– Többen fognak kilátogatni a meccsekre. Eddig nem követtem a magyar focit, de a válogatott szereplése során lelkes szurkolóvá váltam. Ezután is nyomon követem majd a fiúk teljesítményét – hangzott Trencsényi Lóránd válasza.


Trencsenyi_Lorand

Trencsényi Lóránd


– Egy fiatal, új csapatot kell építeni, mert a klasszisok lassan kiöregednek. Arra a kérdésre, hogy új lapot nyit-e a válogatottbeli szereplés, még korai lenne választ adni. Az biztos, hogy valami elindult – fogalmazott Benedek Benjámin.


Benedek_Benjamin

Benedek Benjámin


– A teljesítmény nem az új stadionok építésén múlik, hanem az utánpótlásképzésen. A fiataloknak a tehetség és a jó szakmai tapasztalat adhat lendületet – válaszolt kérdésünkre Krecz János.


Krecz_Janos

Krecz János


– A magyar labdarúgás fejlődni fog. A klubcsapatok is jobban fognak járni, hiszen a nagy lázban több fiatal jelentkezik majd utánpótlásnak – vélekedett Illés Győző.


Illes_Gyozo

Illés Győző


– A fiatalok lelkesebbek lettek, ezt saját magamon is tapasztalom. Korábban nem követtem a meccseket, most pedig mindig érdeklődöm az eredmények iránt – mondta Bari Ágnes.


Bari_Agnes

Bari Ágnes


HBN-BL|Fotók: Matey István