Az Arany János utcára költöztetik a cégbíróságot

Az Arany János utcára költöztetik a cégbíróságot
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Az igények bejelentésekor közölni kell a kért irat ügyszámát.

Új épületbe költöztetik a Debreceni Törvényszék Gazdasági Kollégiumát és Cégbíróságát. A szervezet új címe: Arany János utca 30., a központi telefonszám: +36-52-521-561.

Mint megtudtuk, a Debreceni Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, valamint a Debreceni Törvényszék Megyei Végrehajtó Irodája marad a Perényi utcai épületben. Június 15-ig, a költözés ideje alatt a gazdasági ügyeket kezelő iroda és a cégiroda átmenetileg ügyfeleket nem fogad. Változik ugyanakkor az iratbetekintés és iratmásolat-kérés rendje is.

ts2Fotó: Derencsényi István

Ha a törvényszék irattárában kezelt 2013. év előtt kezdődött, befejezett gazdasági perek iratanyagába, a cégek papír alapú iratanyagába, befejezett cégtörvényességi ügyiratokba, befejezett, 2013. évet megelőzően indított csőd- és felszámolási ügyek iratanyagába kívánnak betekinteni, vagy ezekből az ügyiratokból iratmásolatot kérni, akkor az igényüket szíveskedjenek előzetesen telefonon jelezni a kezelőirodának. A felsorolt iratok külső irattárban találhatók, emiatt az ügyiratokba történő betekintést csak a bejelentéstől számított két munkanap elteltével tudják lehetővé tenni.

ts3Fotó: Derencsényi István

Az igények bejelentésekor szíveskedjenek közölni a kért irat ügyszámát. A cégiroda telefonszáma +36-52-521-560, a gazdasági ügyeket kezelő iroda telefonszáma pedig: +36-52-521-563.

HBN


Debrecen - A költözés ideje alatt – június 11-15. között – a gazdasági ügyeket kezelő iroda és a cégiroda átmenetileg ügyfeleket nem fogad. Új épületbe költözik a Debreceni Törvényszék Gazdasági Kollégiuma és Cégbírósága június 11-én. Az új cím Debrecen, Arany János utca 30. szám lesz. Emellet...