Az Aramis se tudott kifogni az Újfalun

Tíz gól esett a Mezei-Vill-Aramis SE bajnoki találkozón, melyet az MVFC nyert meg 6-4-re.

Újabb sikerrel megvívott találkozón van túl az MVFC-Berettyóújfalu, mely a férfi futsal NB I. rájátszásának hetedik fordulójában az Aramis SE csapatát fogadta a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. A hajdú-bihariak a tabella második, míg a budaörsiek az ötödik helyéről várták a találkozót.

A válogatott Lovas Norbert adta meg az alaphangot, a harmadik percben szerzett vezetést a hazaiaknak. Nem sokkal később a szintén a nemzeti együttest is erősítő Trencsényi János növelte az előnyt. A következő gól a vendégeké volt, Hosszú Ádám vette be Tihanyi Csaba kapuját. A folytatásban kicsit leült a meccs, csak a félidő végére pörögtek fel újra a játékosok. Dávid Richárd öngóljával kiegyenlített ugyan az Aramis, de Nagy Tamás rögtön visszaszerezte az előny, sőt, Dávid is javított, így félidőben már 4-2-re vezettek Turzó József tanítványai.

Maradt az előny

A szünet után kicsit visszavettek az együttesek, a vendégek próbáltak ugyan kapaszkodni, de hiába, nem találták a fogást a Mezei-Villen. Csak a 28. percben esett újabb találat, Trencsényi lövését nem tudta hárítani Sikur Lajos. Aztán a derbi végét újra megnyomták a felek, Csopaki István jelentkezett egy duplával, ezzel csökkentve a hátrányt, azonban még Dávid is betalált, vagyis 6-4-es újfalui győzelemmel ért véget az összecsapás, amely végig rendkívül sportszerű volt, csupán egyetlen sárga lapot osztott ki a játékvezető Komáromi Péternek.

Legközelebb május 18-án, hétfőn 18.15-től lépnek pályára az újfaluiak, akikre nagy rangadó vár, hiszen legfőbb riválisuk, a listavezető Rába ETO otthonába látogatnak majd.

HBN