debreceni egyetem

2019.12.19. 16:12

Felvételi: még két hónapig lehet dönteni

Új képzésekkel és új kisfilmmel csábítja a felvételizőket a Debreceni Egyetem.

Fotó: illusztráció, Shutterstock

A téli szünetben már lehet böngészni a hivatalos felvételi tájékoztatót, melyben a Debreceni Egyetem összesen 197 szakkal szerepel. A jelentkezőknek február 15-ig kell dönteniük arról, melyik képzésen szeretnének továbbtanulni 2020 szeptemberétől.

A Debreceni Egyetem 72 alap- és 87 mesterszakkal, 6 osztatlan képzéssel, valamint 14 felsőoktatási szakképzéssel várja a felvételizőket – írja a hirek.unideb.hu. Most először lehet jelentkezni a járműmérnöki és a nemzetközi tanulmányok alapszakra, valamint a marketing, illetve a szerkezet-építőmérnöki mesterszakra, továbbá az ének-zene tanári osztatlan képzésre több szakpárban.

A keresztfélévben már duális formában is meghirdetett nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, marketing és természetvédelmi mérnöki mesterszakok mellett pedig már a környezettudomány és a biológus mesterképzés is választható ősztől ebben a gyakorlatorientált képzési formában.

Bővebb információ a Debreceni Egyetem szeptemberre meghirdetett képzéseiről ide kattintva érhető el, a felvételi tájékoztató pedig ezen a linken böngészhető.

A jelentkezők döntését segíti az az új kisfilm is, amelyben a Debreceni Egyetem élménydús mindennapjait mutatja be 30 másodpercben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában