Helyi közélet

2009.01.02. 13:57

Rács mögött ünnepeltek Debrecenben

<p>Debrecen - Több, szilveszterkor kirobbant verekedés miatt indított büntetőeljárást a rendőrség Debrecenben. Egy ittas autós nem állt meg a rendőröknek. A defekt viszont megfogta.</p>

A nyomozó hatóság közlése szerint még az esti órákban három 17 éves debreceni fiú szólalkozott össze, majd bántalmazott egy férfit a Csapó utcán. A „kierősödött” tinik az előállítóban „ünnepelték” az Újévet. Éjfél körül három – budapesti, székesfehérvári és záhonyi – huszonéves verekedett össze két járókelővel a Víztorony utcán. Két ittas 16 évest azért vittek be a Perényi utcáról, mert üvegekkel dobálták, fenyegették az arra járókat. Csütörtökön írtunk már róla, hogy a Kossuth térről azért állítottak elő öt személyt – négy hajdúhadházi fiatalt és egy 42 éves hajdúböszörményi férfit – mert összeverekedtek egy nő bájai miatt. Említettük azt is, hogy hajnali négy után két 16 és két 19 éves – szintén hajdúhadházi – fiút kaptak el a Péterfia utcán, mert tizenöt parkoló gépkocsiról rugdosták le a visszapillantó tükröt. A kocsmákkal teli Péterfia utcán egy iroda portását is megverték, miután megpróbált fellépni egy magával nem bíró, őrjöngő férfival szemben. Pár házzal odébb két fiatalember akaszkodott össze – szintén a debreceni kapitányságon kötöttek ki.

Ide kívánkozik: az ünnep során két ittas sofőrt fogtak a rendőrök. Egyikük, egy 36 éves férfi nem állt meg az egyenruhásoknak, csak a Pacsirta utcán sikerült utolérni, miután a padkára hajtva defektet kapott, illetve tönkrement a hűtőberendezése. Debrecenben találtak rá egy 87 éves – az egri rendőrség által eltűnése miatt körözött – noszvaji férfira, akit kórházba szállítottak.

  • Detoxikáló: létezik még?

  • Garázda szilveszter Debrecenben

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában