Sport - Foci

2012.11.24. 15:50

Döntetlennel búcsúzott az évtől a kis Loki a Szeged ellen

Labdarúgás - Az alsóházi rangadón igazságosan osztoztak a pontokon a mérkőző felek, így egyik csapat sem mozdult el jelenlegi helyéről.

Labdarúgás - Az alsóházi rangadón igazságosan osztoztak a pontokon a mérkőző felek, így egyik csapat sem mozdult el jelenlegi helyéről.A vezetést a vendégek szerezték meg Jovánczai révén még az első félidőben és csupán a rendes játékidő letelte előtt két perccel sikerült az egyenlítés, ekkor Ferenczi volt eredményes. Az őszi szezon ezzel a találkozóval befejeződött a DVSC-DEAC számára, amely jelenleg a tizenharmadik pozíciót foglalja el.

DVSC-DEAC–Szeged 1–1 (0-1)

Debrecen, vezette: Nagy R. (Márkus T., Galán R.)

DVSC-DEAC: Poleksic – Kuti, Máté, Albert, Kovács (Engel75.), Lucas, Gál, Böszörményi, Ferenczi, Angyal (Kondás 90.), Birtalan (Bereczki 70.). Vezetőedző: Szalánczi Tamás.

Szeged: Trepák - Laczkó, Petrók, Kapic, Radnai, Ulviczki, Borbély, Farkas (Geiger 70.), Kéri (Gomez 89.), Jovánczai, Varga (Markovic 75.). Vezetőedző: Lóczi István. Gól: Jovánczai (-1) a 23., Ferenczi (1-1) a 88. percben. Kiállítás: Máté P. a 22. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!