Az alkoholszonda pozitív értéket mutatott – Rendőrségi hírek a megyéből

Az alkoholszonda pozitív értéket mutatott – Rendőrségi hírek a megyéből
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 44 személyt állítottak elő, ebből 14 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.


Megyénk közútjain a rendőrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A Debreceni Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 31 éves nő ellen. A járőrök 2014. június 27-én 16 óra 25 perc körüli időben, Debrecenben a Kurta utcán érték tetten a nyírábrányi lakost, aki tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. A rendőrök a nőt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

A rendőrök 2014. június 27-én 23 óra 20 perc körüli időben, Debrecenben a Piac utcán járőröztek, amikor észrevettek egy gépkocsit, melynek sofőrje a Széchenyi utca és Piac utca kereszteződésében kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és megállás nélkül továbbhajtott. A járőrök a szabálysértő után mentek, megállították a tehergépkocsit és igazoltatták a járművezetőt.

Az egyenruhások a 36 éves helyi lakossal szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét pedig bevonták.

A rendőrök az elkövetett szabálysértés miatt feljelentést tettek a sofőr ellen, a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja az eljárást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –