tőrbe ejtve

2020.02.10. 10:53

A stúdió máris rábólintott a nagy sikerű krimi folytatására

Még nincs forgatókönyv, de érkezik a második rész.

Ana de Armas attends the European film premiere of 'Knives Out' at Odeon Luxe, Leicester Square during the 63rd BFI London Film Festival American Express Gala on 08 October, 2019 in London, England. (Photo by WIktor Szymanowicz/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: WIktor Szymanowicz

Minden bizonnyal nem jött volna folytatás, a Tőrbe ejtve azonban mégis megkapja a második részét, és ennek minden ínyenc krimirajongó biztosan örül – számolt be róla a hirado.hu a Variety cikke alapján.

 

A tavalyi esztendő legkellemesebb meglepetése volt az Agatha Christie legszebb hagyományaira építő film, mely nemcsak gyönyörűen volt fényképezve, magával ragadó helyszínen volt forgatva, hanem olyan A-kategóriás sztárokat is megnyertek a producerek, mint Christopher Plummer, Danie Craig vagy éppen Chris Evans. Utóbbit negatív szerepben látni kifejezetten üdítő élmény volt, hiszen kezdett volna épp beleragadni Amerika kapitány szerepébe.

Danier Craiget is végre nem a kidolgozott testű James Bond, hanem egy akkurátus, szőrszálhasogató, néhol kifejezetten idegesítő nyomozó szerepében láthattuk.

Az Utolsó jedikért felelő Rian Johnson rendező készen áll a feladatra, és a filmcég jövő tavaszra érzi a megjelenését a meglepetésre két Golden Globe- és egy Oscar-jelölésig jutó, szinte a semmiből érkező Tőrbe ejtve folytatásának.

Borítókép: Ana de Armas, a film egyik főszereplője a londoni premieren

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!