Az önbecsülésükért is játszanak

Debrecen – A Buducsnoszt Podgorica után, a Győri Audi ETO előtt – itt tart a DVSC-Korvex együttese, ugyanis a hajdúsági hölgykoszorú szerdán 18 órától a Rába-partján a bajnoki címvédő otthonában lép pályára a honi pontvadászat keretében.

Gyorsabb tempóban

– Olyan fejezethez érkeztünk, ami nem egyszerű feladatokat tartogat számunkra, hiszen kiváló csapatok ellen kell bizonyítanunk. De ez azért jó, mert klasszis gárdák ellen mérhetjük fel igazán, hol tartunk, mire vagyunk képesek – kezdte a beszélgetést Bakó Botond, a Loki vezetőedzője.

Podgoricán csak rajtunk múlt, mekkora lesz a különbség, mivel rengeteg helyzetet dolgoztunk és hagytunk ki, amit ők kegyetlenül megbosszultak. Hiába védekeztünk a mérkőzés nagy részében jól, gyengén támadtunk. Győrben egyetlen feladatunk lesz: jobban játszani, mint Montenegróban, ami nem lesz nehéz, hiszen a KEK-meccsen nem teljesítettünk valami fényesen. Sokkal gyorsabb tempóban kell kézilabdáznunk, amire megvan az esély, hiszen a betegek meggyógyultak, így rájuk is számíthatunk.

Bakó Botond kiemelte, a csapat tagjainak el kell hinniük, tudnak jól és dinamikusan játszani, mert lassan ott tart a társaság, hogy kétségeik vannak önmagukat illetően.

– Bíznunk kell saját magunkban, és küzdenünk csapattársainkért. Hiszem, át tudunk lépni minden nehézségen – fogalmazott a hajdúsági tréner, aki tisztában van vele, óriási bravúr lenne a pontszerzés a bajnoki listavezető, BL-résztvevő otthonában.További hírek a haon-sportoldal kategóriából