Avdijaj góljával nyert a Loki

Avdijaj góljával nyert a Loki
© Fotó: dvsc.hu
Debrecen – A DVSC 1-0-s győzelmet aratott a Kisvárda elleni edzőmérkőzésen.

A magyar válogatott szerpelése miatt nem rendeztek bajnoki fordulót a hétvégén, de a debreceni együttes így sem maradt meccs nélkül, ugyanis szombaton délelőtt a szintén NB I-es Kisvárda otthonában lépett pályára edzőmérkőzésen – olvasható a piros-fehérek honlapján.

Az 13. percben a Loki szerezhette volna meg a vezetést, ám Tőzsér Dániel kiváló ívű szabadrúgását kiütötték a sarokból a hazaiak. Nem sokkal később a Kisvárda is betalálhatott volna egy pontrúgásból, de időben szögletre mentett a DVSC. A félidő vége felé közeledve előbb Bódi, majd Könyves is gólt szerezhetett volna.

Az 55. percben Könyves előtt adódott a találkozó addigi legnagyobb lehetősége: egy az egyben állt a kisvárdai hálóőrrel szemben, majd egy csel után lőni próbált, de a gólvonalon menteni tudott egy védő. Három perccel később Horváth Zoltán fejesénél kellett védeni Tomas Kosickynek. A 72. percben egy szép támadás után Jovanovic lőtt 7 méterről kapu fölé, azonban szabálytalankodtak ellene, így büntetőt ítélt a játékvezető. A labda mögé a sérüléséből visszatérő Albion Avdijaj állt, aki nem hibázott, és a kapu jobb oldalába lőtt. A 81. percben a hazaiak is betaláltak egy közeli fejessel, de a bíró les miatt érvénytelenítette a találatot. Két perccel később Tőzsér 20 méteres szabadrúgását fogta Minca. Az utolsó percben Tőzsér szöglete után Takács fejelt a lécre. Újabb találat már nem született, a DVSC Albion Avdijaj büntetőgóljával 1-0-s győzelmet aratott a Kisvárda elleni edzőmérkőzésen.


Edzőmeccs

Kisvárda-DVSC 0–1 (0-0)

Várkerti Stadion. Vezette: Nagy N.

Kisvárda: Minca – Izing, Ene, Vári (Berios, 71.), Pico – Karasiuk (Misic, 60.), Protic – Melnyik (Gosztonyi, 71.), Mitosevic (Kovácsréti, 77.), Ilic (Sassa, 60.) – Horváth Z. (Negrut, 60.)

DVSC: Kosicky – Bényei (Cikos, 46.), Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Bódi (Calvente, 46.), Tőzsér, Jovanovic, Bereczki (Kusnyír, 63.) – Könyves (Avdijaj, 63.), Szécsi (Takács, 46.)

Gól: 0-1 Avdijaj (73.)

Sárga lap: Ilic (29.)