Avasi Nyelviskola

Avasi Nyelviskola
Avasi Nyelviskola

 

Angol és német kezdő nyelvtanfolyamok

 Tanfolyamainkat teljesen kezdők részére indítjuk. Nem akadály, ha még sohasem tanultad a nyelvet, a legelejéről kezdünk mindent. Mivel társaid is kezdők, attól sem kell félned, hogy esetleg háttérbe szorulsz vagy nem mersz szerepelni az órákon – mindenki egyenlő esélyekkel indul. A rendszeres óralátogatás, a folyamatos ellenőrzés, a házi feladatok mind-mind azt a célt szolgálják, hogy minél hamarabb, minél erősebb nyelvi alapokra tegyél szert. Egy-egy kezdő nyelvtanfolyamtól persze nem kell csodákat várni, nem fogsz folyamatosan beszélni – de a legalapvetőbb kérdéseket fel tudod majd tenni. A legfontosabb egy kezdő nyelvtanfolyamnál: a jó indulás, az, hogy megszeresd a nyelvet, a nyelvtanulást, örömmel folytasd később is, és élvezd az elért sikereket. Mi egy dinamikus, változatos kezdést kínálunk, megkíséreljük megszerettetni veled a nyelvtanulást ami annak idején az iskolában esetleg nem sikerült.

 Kezdő nyelvtanfolyamainkat – mint minden más nyelvtanfolyamunkat is – diplomás nyelvtanárok tartják, 4-8 fős kiscsoportban. Tanfolyamaink 60 tanóra hosszúak, hetente két alkalom, egy-egy alkalommal 2-3 tanóra, 2.5-3 hónapig tart az oktatás.

 Tanfolyamaink ára szeptembertől előjegyzéssel 45.000 Ft/fő, nélküle 50.000 Ft/fő. Az előjegyzés 8.000 Ft befizetését jelenti, melyet a jelentkező nem kap vissza akkor sem, ha meggondolná magát és nem jön a tanfolyamra. Ha egy barátodat, ismerősödet is magad mellé tudod csábítani a tanfolyamra, érte újabb 5.000 Ft kedvezményt tudunk adni, ha végigjárja a tanfolyamot és befizette a teljes tanfolyamdíjat.

 

Őszi normál nyelvtanfolyamok

 Tanfolyamainkat angol, német és spanyol nyelven indítjuk. Teljesen kezdő szinttől középfokig juthatsz el normál tanfolyamainkkal. Kezdőtől alapfokig négy, alapfoktól középfokig újabb négy tanfolyam során tehetsz szert alap-, ill. középfokú nyelvtudásra. A tanfolyamok üteme nem nyelvzsenikre szabott, teljesen átlagos nyelvérzékkel, a tanfolyami órák folyamatos látogatásával, az órák figyelemmel követésével, a kiadott feladatok lelkiismeretes megoldásával, az alkalmankénti néhány szó megtanulásával vér és verejték nélkül juthatsz középfokig.

 Tanfolyamainkat kizárólag szakképzett, diplomás nyelvtanárok tartják, többségük huszas, harmincas éveiben jár. Tanulós, sok feladattal járó órákra készülhetsz, célunk az, hogy ne csak a pénzt költsd nálunk, hanem maradandó nyelvtudásra tegyél szert.

 Egy-egy normál tanfolyamunk 60 tanórás, 4-8 fős csoportban folyik az oktatás, általában hétköznap délután, kora este. A tanfolyam 2.5-3 hónapig tart, heti 2×3 tanórát tartunk, ennyit bírni szoktak a tanulók. Az Enterprise tankönyvcsaládra építjük a megtanulandó anyagot, időnként fénymásolatokkal is kiegészítjük. A tankönyvek ára 3.800 – 4.500 Ft között mozog, ezek a tanfolyamdíjban nincsenek benne. Sokszor lehetőség van használt tankönyvek megvásárlására is, 2.000 – 2.500 Ft közötti áron.

 Tanfolyamaink ára szeptembertől előjegyzéssel 45.000 Ft/fő, nélküle 50.000 Ft/fő. Az előjegyzés 8.000 Ft befizetését jelenti, melyet a jelentkező nem kap vissza akkor sem, ha meggondolná magát és nem jön a tanfolyamra. Ha egy barátodat, ismerősödet is magad mellé tudod csábítani a tanfolyamra, érte újabb 5.000 Ft kedvezményt tudunk adni, ha végigjárja a tanfolyamot és befizette a teljes tanfolyamdíjat.

 

Nyelvi félév

 Angol, német, spanyol nyelven indítjuk. Kezdőtől alapfokig vagy alapfoktól középfokig tartó félintenzív, 240 tanórás, 4×60 tanórás tanfolyam. Négy 60 tanórás tanfolyamot tartunk egymás után, az egyes tanfolyamok között egy hét szünettel. A cél az, hogy folyamatos tanulással egy fél év alatt kezdőtől alapfokig vagy alapfokról középfokig juss el. A tempó gyorsabb a normálnál, heti három alkalommal összesen heti12 tanóra. A nyelvi félév előnye, hogy nem kell várni egy-egy tanfolyam befejezése után amíg a következő szintre összegyűlik a minimális csoportlétszám.

 A nyelvi félévnek több ára is van, attól függően mit tudsz vállalni:

– Féláron, 96.000 Ft-ért adjuk annak, aki előre egy összegben kifizeti. Ez akkor sem jár vissza, ha meggondolod magad és nem jössz el egyetlen órára sem.

– 120.000 Ft, ebből 15.000 Ft az előjegyzés, 48.000 Ft az első, 48.000 Ft a második, 9.000 Ft a harmadik tanfolyam díja, a negyedik ingyenes.

– 144.000 Ft, a normál díj háromnegyede, 48.000 – 48.000 – 48.000 Ft az első három tanfolyam díja, a negyedik ingyenes

 

Szaknyelvi tanfolyamok

 Igény szerint indítjuk, ha összegyűlik egy-egy gazdasági, vendéglátóipari vagy egészségügyi szaknyelvet tanulni kívánó csoport. Ára: 49.000 Ft előjegyzéssel, nélküle 55.000 Ft. Általában a KITEX, BGF szaknyelvvizsgákra szoktak felkészülni a nyelvtanulók. A népszerűbb nyelvvizsgákhoz bőséges felkészítő anyaggal, vizsgasorokkal rendelkezünk.

 

Magánórák

 A magánórákon a Te igényeidhez igazodunk. Olyan időben tartjuk az órákat, ami neked jó. Egyedül vagy nyelvtanárunkkal arra összpontosítunk, hogy nyelvi céljaidat, igényeid, kívánságaid elérd. A magánórába beleférnek a csoportok számára kedvezőtlen időpontok is, pl. reggel, dél körül vagy épp változó időpontban, amit néhány nappal előtte tudsz egyeztetni tanárunkkal. Magánórára reggel és este nyolc között van lehetőség.

 A tananyag rendkívül változatos, mi is tudunk könyvet, munkafüzetet, hanganyagot, stb javasolni, de nem zárkózunk el az elől sem ha már előre kinézted magadnak a nyelvkönyvet és abból szeretnél tanulni.

A magánórák ára 2.400 Ft/45 perc, általános nyelv esetén. Legalább tízórás bérletet kell venni, de vehetsz 20-50-100 tanórás bérletet is, így arányosan egyre olcsóbb óradíjakat érhetsz el.

Szaknyelv esetén 300 Ft felárat kérünk, így pl. egy tízórás szaknyelvi bérlet 27.000 Ft

 

Információ, elérhetőségek, ügyfélszolgálat

 

Bővebb információt weboldalunkon találsz:

www.avasinyelviskola.hu

 

Kérdéseidre szívesen válaszolunk:

avasinyelviskola@gmail.com

 

Telefon hétköznap délután 3 és 7 között:

46/746-956, 20/450-5894

 

Ügyfélszolgálat hétköznap délután 3 és 7 között:

3524, Miskolc, Kölcsey u.7. fsz. 3.

 

Reméljük hamarosan tanulóink sorában üdvözölhetünk!