Avartűzzel is küzdöttek a lánglovagok

Avartűzzel is küzdöttek a lánglovagok
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Szerdán is akadt tennivalójuk Hajdú-Bihar megyében. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Debrecenben, a nagyerdei kollégiumban a negyedik emeleten tegnap délben odaégett az ebéd. A beépített szórófejes tűzoltó berendezés bekapcsolt, és a lángokat eloltotta, a víz azonban több szobát eláztatott. A debreceni hivatásos tűzoltók a kollégiumot áramtalanították és átszellőztették. Az ott tartózkodó tizenegy kollégista a beavatkozás idejére az épületet elhagyta. Az eset során nem sérült meg senki.

ko1Fotó: katasztrófavédelem

Hajdúnánás közelében a 3501-es számú út mentén az avar égett. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Családi ház udvarán egy melléképületben fa és egyéb tárgyak kaptak lángra. A létavértesi önkormányzati tűzoltók kiérkezésére a ház tulajdonosa a tüzet eloltotta, így az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal az utómunkálatokat végezték el.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen - A tűzoltók a beavatkozás idejére kiürítették az épületet - tudatta a megyei katasztrófavédelem. Senki nem sérült meg. A tűzhelyen felejtett étel gyulladt ki egy kollégiumi épület negyedik emeleti konyhájában Debrecenben, a Nagyerdei körúton - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófav...